Arturia DrumBrute

-17% Arturia DrumBrute

Arturia DrumBrute Analoge Drumcomputer met uitgebreide performance controls

Als je op zoek bent naar een echte analoge drumcomputer met veel verbluffende performance opties, moet je absoluut uitkijken naar de Arturia DrumBrute. Met zijn 17 analoge drums synthesizers en een overvloed aan performance controls onder je vingertoppen, biedt de DrumBrute je een ongekend aantal creatieve mogelijkheden om beats te maken in alle denkbare genres. Het inmiddels welbekende Steiner-Parker filter van Arturia voorziet in ultra-strakke HPF en LPF filtersweeps, die je met een druk op de knop kunt bypassen. De DrumBrute heeft 12 fysieke outputs voor de belangrijkste sounds, waardoor je totale controle houdt, zowel in de studio als on-stage.

In het kort:

- 17 echt analoge drumgeluiden met 64-staps sequencer
- Creëer complexe polyritmes
- Perform je patterns live inclusief effecten en/of rijg ze aan elkaar met Song Mode
- Multi-track studio-opnames zijn mogelijk door de 12 individuele outputs
- Maak dynamische grooves door swing-, random- en accentsettings

17 echt analoge drumgeluiden met 64-staps sequencer

De Arturia DrumBrute bevat 17 verschillende drumgeluiden: kick 1, kick 2, snare, clap, hi-hat 1, hi-hat 2, conga hi, conga lo, tom hi, tom lo, maracas, rimshot, clave, tambourine, cymbal, reverse cymbal en zap. De twee soorten kicks bieden een hoop flexibiliteit voor het maken van je grooves. Met de unieke analoge reverse cymbal maak je opvallende overgangen tussen je patterns. Je kunt tot 64 patterns met 64 stappen maken. Hoe bedoel je ruime sequence-mogelijkheden?

Creëer complexe polyritmes

Op de Arturia DrumBrute kun je elke drum track zo lang maken als je wilt, waardoor je complexe polyritmes kunt bouwen, die op veel andere drumcomputers niet mogelijk zijn.

Perform je patterns live inclusief effecten en/of rijg ze aan elkaar met Song Mode

De DrumBrute beschikt over vette performance effecten, zoals Pattern Looper (voor Beat Repeats) en Step Repeat (voor stuiterende, glitchy effecten), waardoor het een ultieme improvisatie-tool is. Je kunt met Song Mode ook langere loops maken met vaste variaties voor backing-tracks of een volledige drum-track voor een heel nummer. De DrumBrute houdt alle opties open.

Multi-track studio-opnames zijn mogelijk door de 12 individuele outputs

Als je eenmaal een brute drum-loop hebt gebouwd en je wilt hem opnemen in je DAW om te bewerken en te mixen is het laatste wat je wilt, dat je alle losse sounds apart moet gaan opnemen. De 12 individuele outputs maken het mogelijk om direct alle verschillende drum-tracks op te nemen met de volumes en effecten in de juiste verhouding.

Maak dynamische grooves door swing-, random- en accentsettings

Swing en Accent zijn twee van de meest gebruikte parameters om een dynamisch gevoel te geven aan je drum-patterns. De Accent-control kun je per track instellen. Swing pas je toe op hele patterns, alhoewel het ook mogelijk is om verschillende hoeveelheden Swing per drum-track toe te voegen. De DrumBrute heeft ook de mogelijkheid om Random quantisering in te zetten op de hele beat of per track, waardoor je meer natuurlijk klinkende drum-breaks kunt maken.

Bijzondere opties van de DrumBrute:

Echt analoge drumcomputer met 17 individuele drum-sounds, Steiner-Parker filter, tot 64 patterns met 64 stappen per pattern en veelzijdig inzetbare swing-, random- en accentsettings. Uitgebreide real-time performance opties geven je alle vrijheid om complexe loops en drum-tracks te maken en te sequencen en doordat je de lengte van elke track kunt instellen, kun je complexe polyritmes bouwen. Is je beat klaar? Neem hem dan multi-track op in je DAW, zodat je hem snel in een nummer kunt verwerken en precies kunt afmixen.

Deze gamechanger van Arturia zal onwaarschijnlijk populair worden. Wil je zeker zijn, dat je er snel één kunt krijgen, pre-order hem dan nu!

Specificaties:
- 100% analoge drumcomputer
- Steiner-Parker filter met bypass-functie
- robuuste aluminium behuizing
- 17 drum-sounds
- 64 patterns (4 banken van 16) met 64 stappen per pattern
- 12 x 1/8" (individuele drum outputs), 1 x 1/4" (mix output), 1 x 1/4" en 1 x 1/8" (koptelefoon output)
- MIDI In/Uit
- 2 x 1/8" clock in/uit
- 1 x USB Type B
- 12V DC voeding (meegeleverd)
- Hoogte  +/-   4,0 cm
- Diepte   +/- 27,5 cm
- Breedte +/- 42,0 cm
- Gewicht +/-   2,9 Kg

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Snelle vraag? | WhatsApp Hotline: 0102657352 010 2657352

 • Model: HArDruBrut
 • Voorraadstatus: Direct leverbaar

  Volgende werkdag in huis!
  SameDay: Vanavond al in huis!
  Direct af te halen in Rotterdam

 • € 449.00
 • € 373.00
 • Excl. BTW: € 308.26
Reviews / Beoordeel
Beoordeling: 5 van 5 sterren - 2 beoordelingen

Dáárom SoundSupplies

 • Morgen gratis thuisbezorgd, ook in België
 • Avondbezorging zonder kosten
 • Ophalen? Direct di t/m za af te halen
 • Service? Minimaal 2 jaar garantie
 • Klanten geven SoundSupplies een 9.1
 • Klantenservice: Tel, Whatsapp en Mail
 • Testdrive in onze winkel in Rotterdam

Tags: arturia, drumbrute