Cubase PRO 9.5 Workshop 21 NOV

Door: SoundSupplies 16-11-2017 0 Reacties

Breng je mix tot leven met Cubase PRO en ontdek alle nieuwigheden van de zojuist aangekondigde Cubase PRO 9.5

Het is weer die tijd van het jaar. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Een tijd waar de meeste muzikanten veel tijd in de studio doorbrengen. Het perfecte moment dus om rond de Benelux te gaan touren met onze Product Specialist Michael Gomes. De splinternieuwe Cubase PRO 9.5 is zojuist aangekondigd dus kom gezellig meekijken naar wat er allemaal nieuw is in Cubase PRO 9.5.

Ooit afgevraagd waarom Steinberg al decennia lang aan de top van de audiosoftware wereld staat? Cubase Pro is een veelzijdige DAW om mee te werken. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde proffesional, Cubase Pro heeft de juiste oplossing voor uw workflow.
Toch valt er nog zoveel te ontdekken, daar de muziekindustrie constant veranderd. Nieuwe mixing technieken, nieuwe sounds en nieuwe genres blijven de lat hoog leggen voor wat een DAW allemaal zou moeten kunnen.
Één vraag die daarbij constant naar voren komt is: Hoe zorg ik ervoor dat mijn muziek opvalt? Onze Product Specialisten zullen tijdens de workshops tips & tricks delen, zodat u het beste kan halen uit uw Cubase Pro .

Gratis Workshop Cubase PRO 9.5

Wanneer? 21 november 2017 - start om 19.00 uur

Waar? SoundSupplies | Stadhoudersweg 95D Rotterdam

Entree? Gratis maar graag even aanmelden per email

Vragen? 010 265 73 52

Tags: cubase pro 95