Maschine MK3 aangekondigd

Door: SoundSupplies 06-09-2017 0 Reacties

Native Instruments kondigt volledig onverwachts de Maschine MK3 versie aan! Wie had dat gedacht?

De Maschine was er altijd in drie versies, de Mikro, de MK2 en de Maschine Studio. De zojuist aangekondigde Maschine MK3 is de opvolger van de MK2 en heeft een paar hele grote nieuwe features die elke Maschine gebruiker als muziek in de oren zal klinken.

Wat is er nieuw in de Maschine MK3?

De MK3 heeft een hele hoop kleine verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger maar het voornaamst zijn de features die eerst alleen in de grotere broer beschikbaar waren: Hij heeft een ingebouwde geluidskaart, wat de MK3 een compleet werkstation maakt. Je kunt nu dus zonder externe geluidskaart naar harte lust samplen, opnemen en je Maschine rechtstreeks aansluiten op actieve speakers. En de andere belangrijke uitbreiding is de 2 full color led schermen, die we ook kennen uit de Maschine Studio. Voeg daar de Smart Strip en de 4weg push draai controller aan toe en je hebt totale hands-on contole over de tofste en modernste drumcomputer van deze tijd.

En het mooie is dat de prijs gelijk blijft! Dus voor hetzelfde bedrag koop je nu een Maschine mét geluidskaart en mét 2 kleurenschermen.

 

Wanneer komt de Maschine MK3 uit?

De eerste (beperkte) voorraad wordt eind september naar alle winkels verstuurd en de eerste gebruikers zullen hun doos dus 1 oktober ontvangen.

 

Hoe zorg ik er voor dat bij de eerste ronde zit?

Wil je zeker weten dat je niet lang hoeft te wachten: pre-order de Maschine MK3 hier en je bent er zeker van dat je één van de eerste Nederlanders bent die hem in huis heeft.

Tags: Maschine MK3 NI